22 maj
Publicerat den

 
Från i lördags när jag och Karro förfestade hos mig och sedan cyklade till ollis. Ingen av oss hade varit där sedan september så vi kände oss som pensoinärer som gått fel, hehe. En rolig kväll blev det ändå! 
 
Igår började jag jobba på apoteket och det är kul att vara tillbaka. på kvällen träffade jag Sofia som jag inte sett på såå länge och idag ska jag träffa andra vänner. Man vill ju ta vara på sin lediga tid!
vi hörs!Det här med inträdesprov
Publicerat den

I onsdags skrev jag äntligen inträdesprovet. Sedan januari har jag pluggat i princip varje dag så att nu inte behöva läsa känns helt ofattbart. Jag är så stolt över mig själv och över hur hårt jag verkligen jobbat för detta. Blev nästan förskräckt när jag räknade ihop hur mycket jag pluggat under de senaste 4,5 månaderna och landade på ett fyrsiffrigt tal.
 
Under våren har jag isolerat mig, knappt umgåtts med familj och vänner, slutat använda sociala medier och fokuserat till etthundra procent. Det ha varit jobbigt och definitivt den tuffaste våren jag gått igenom. Har mått riktigt dåligt emellanåt på grund av all press jag lagt på mig själv och pressen jag känt utifrån. För även fast det är jag som vill det här så känns det så jobbigt att de flesta av mina vänner redan är ute i studielivet. Jag känner att jag hakar efter och står och trampar på ett och samma ställe.
 
Konkurrensen till medi är hård och av de 250 som skrev inträdesprovet tar de max in 37. Jag gjorde mitt allra bästa men helt ärligt vet jag inte om det räcker hela vägen. Nu kan jag inte längre göra något utan det är bara att vänta och se. Vill bara glömma hela provet och inte tänka på det förräns slutet av juni.
 
Insåg efter inträdesprovet hur mycket fina människor jag har runtomkring mig. Fick så mycket fina ord från så många som jag inte pratat med på så länge, det betyder massor ♥
 
Nu tar jag sikte mot en sommar med jobb på apoteket och förhoppningsvis massa annat roligt. Ska njuta som bara den för det förtjänar jag faktiskt. 
 Valborg
Publicerat den

Min valborg blev hur mysig som helst. Jag och Karro satt hela kvällen på min balkong och åt sushi till middag med jordgubbar och glass till efterrätt. Det är så behagligt att sitta på min balkong även fast det inte är så varmt utanför. Har en känsla av att det kommer bli många sommarkvällar där. 
 
På första maj träffade jag och Staffan hans syster och hennes pojkvän på en fika innan vi fortsatte hemhem för lunch. Alltid lika lyxigt att få komma till ett dukat matbord. 
 
Nu är det bara två veckor kvar till inträdesprovet och jag är taggad! Är så redo att visa vad jag går för och längtar tills jag får mitt liv tillbaka, hehe.