min lägis
Publicerat den

Välkomna till mig! Tog ju bara tre månader för mig att få upp detta inlägg... Flyttade i årsskiftet och nu har jag haft allt på klart i ett tag redan. Det ända som fattas är lite bilder som jag ska försöka beställa idag!
 
Halva hallen och vardagsrummet.
Soffbordet, databordet, och hyllan i hallen är alla i samma serie "vittsjö" från ikea. 
 
Köket
Har sagt det förut men säger det igen, ääälskar mitt köksbord från masku! Istället för tavlor hittade jag "krittavlorna" som är klistermärken, från ikea. 
 
Mitt lilla badrum. Litet men frächt. 
Sovrummet. Lampan har jag själv gjort för några år sedan och tycker fortfarande om den minst lika mycket.
 
Så nu vet ni hur jag bor. Trivs så bra i lägenheten och det känns lite lyxigt att bo själv på 53 kvadrat. Älskar att få bo själv! De sista tre månaderna innan jag flyttade bodde jag ju i och för sig i en trebarnsfamilj så uppskattar tystnaden lite extra mycket nu, haha. För många bilder i ett inlägg, eller?
Publicerat den

(null)
(null)
(null) (null)

Hej igen! 
Det var ett tag sen sist... Så kan det gå men nu är jag tillbaka! Kanske inte med tre inlägg i veckan men minst ett ska jag försöka med! 

Senast jag bloggade var jag i Iso-Syöte och har så mycket fina bilder därifrån som jag var tvungen att dela med mig av. Alltså hur fint väder hade vi inte?? Det var verkligen den perfekta mini semestern. 

Nu pluggar jag på till 110% och känner mig mer och mer taggad för varje dag. Inte är det lätt att självmant läsa 10 timmar per dag men jag har ett mål som jag SKA klara av att uppnå. Två månader kvar nu till intädesprovet!! 

Mitt liv är alltså väldigt ointressant för tillfället men ska försöka skrapa ihop några saftiga inlägg till er :) Tänkte att det kanske börjar vara dags att visa er min lägenhet som jag snart bott i i tre månader, så håll utkik! Pusss