två dagar i Helsingfors
Publicerat den

I torsdags åkte jag med mamma till Helsingfors. Hon hade lite jobbgrejs på torsdagen och medan satt jag och pluggade vid biblioteket. Där satt jag varje dag förra året så det kändes konstigt att vara tillbaka. 
På kvällen åt vi middag på Maya.
 
Vi bodde på Klaus K och hade så fint hotellrum!
 
Och god hotellfrukost. Det är ju det bästa som finns.
Lite shopping blev det på fredagen. Passade på att köpa massa nödvändigt från Stockmann då det var hullut päivät.
 
Vi var också ute och gick på fredagsmorgonen. Tycker Helsingfors är en så mysig stad och längtar tills jag får flytta hit, förhoppningsvis i höst!! 
Det var verkligen skönt att få komma bort lite från min ointressanta vardag i Vasa. Behövde få lite ny motivation så jag orkar läsa nu i en månad till. Galet att det är så lite kvar!21
Publicerat den

I tisdags fyllde jag år vilket jag firade i förväg med mina vänner i lördags. Fixade ihop en brunch med allt möjligt gott och det var roligt att se vänner jag inte träffat på ett tag. ♥
 
På själva födelsedagen gjorde jag inget speciellt. Jag pluggade, lunchade med mamma och gick på en pw tillsammans med Emma och Karro. Ju äldre jag blir desto mindre bryr jag mig om min födelsedag. Det var i alla fall mysigt att fira lite med vännerna men mer än så blir det inte.
 
Känner också av en liten ålderskris. Inte för att jag känner mig farligt gammal men jag känner att jag står och trampar på stället just nu. Vill så så mycket bara börja studera och inleda en ny fas i livet. Låter cheesy men jag tror ni förstår vad jag menar. Ni kan ju gissa vad jag ska göra hela dagen idag då. ;)