Florida del 5 - Disney World
Publicerat den

Våra sista dagar i Florida var vi i Orlando och besökte de stora nöjesparkerna. Först ut var Disney World var vi var en dag i parken Magic Kingdom. Hela Disney World består av fyra parker och två vattenparker, men Magic Kingdom var gigantiskt i sig så det var mer än tillräckligt för en dag.  Helt obeskivligt häftigt att stå här och blicka ut över flokmassan och det gigantiska slottet. Det var så mycket större än vad jag trodde!
 
Såklart blev det några bilder framför slottet. Kolla hur fint jag lärt mamma och Daniel att posa! XD
 
Jag var tvungen att köpa ett par mussepigg öron, det kändes typ obligatoriskt.
 
Klockan 15 var det dags för parad. Tur att molnen skymde solen just då för det var 35 grader varmt så man dog hur som helst. Det var ingen liten parad med vagnar som var flera meter höga, musik som dånade över hela nöjesfältet och många kända figurer. Min fina familj ♥
 
På kvällen blev det helt magiskt. Massor av lampor var tända överallt och människorna ställde sig framför slottet och väntade på kvällens höjdpunkt, nämligen fyrverkerierna.
 
Det var det häftigaste jag någonsin sett. Det var på den nivån att jag hade rysningar i tjugo minuter och blev nästan lite tårögd. Ingen video eller bild i hela världen kan beskriva känslan att stå där i mängden och se på fyrverkerierna men om ni kollar här kan ni få en liten aning. Sen var det ju också ganska häfitigt att slottet blev som en stor bioduk där det visades en film som såklart var helt synkroniserad med musiken och fyrverkerierna. Helt obeskrivligt häftigt!
 
Hela dagen gick jag med en såndär "nyp mig i armen"-känsla, kan ännu inte fatta att jag varit där! Liten eller stor, där finns något för alla. Tyvärr var köerna väldigt långa till de flesta attraktionerna (kunde vara ända upp till 3 timmar) så vi hann inte åka så väldigt mycket även fast vi hade några fastpass-biljetter. Men där fanns så mycket att se ändå! 
Får ni någongång chansen att besöka ett Disney World så gör det, det är verkligen så värt!Felicia

ååh, underbart

Svar: jaa det var det verkligen!
Fanny HURL: http://frokentv.se


Emiza

Så underbart

Svar: jaa!
Fanny HURL: http://emizas.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?