helgen
Publicerat den

Hej! Det blev en liten ofrivillig paus här i någon vecka men det är helt enkelt för att jag har haft så fullt upp. Ska berätta lite mer om hur mina dagar ser ut här i ett annat inlägg men nu tänkte jag berätta om min helg!
 
 På fredag var jag ledig under dagen och eftersom solen sken och det var varmt så låg jag nere vid stranden med några andra. Pausade med frozen yoghurt och Harry Potter under en palm. Har som mål att läsa om alla Harry Potter böcker i år eftersom jag inte läst dem sen jag var 10 år gammal. De är fortfarande minst lika bra som för 10 år sedan!! (usch vad gammal jag låter)
 
På tal om Harry Potter så deltog jag och två vänner i ett Harry Potter quiz tidigare i veckan. Alltså hur kul att sådant ordnas här! Det var dock väldigt svårt så vi klarade oss inte speciellt bra. 
 
 
Lördagen blev en lugn dag med Julie som sovit över. Vi bakade och såg på HP tills vi mötte upp två andra Au Pairs för att grilla vid stranden. Efter det fortsatte vi till en utomhus biograf för att se Pitch perfect 1 och 2. Det var typ det mysigaste jag gjort!
 
På söndagen åkte vi till Serpentine national park för att grilla och chilla. God mat, härligt väder och trevligt sällskap samannfattar den dagen bra!


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?