En vanlig dag
Publicerat den

Såhär kan en vanlig dag se ut för mig här:
5:50 ringer mitt alarm och klockan 6 väcker jag barnen och ser till att det är redo för skolan. De ska duscha, äta frukost och klä på skoluniformer osv. Ca 7.30 åker vi iväg mot skolan som ligger 40 minuter bort. Familjen har nyss flyttat till detta område så därför har de en så lång väg till skolan.
 
Efter att ha fört barnen till skolan brukar jag oftast städa lite innan jag har fritid. Denna dagen utnyttjade jag min fria tid till att surfa. Det är verkligen så roligt och har lyckats stå upp och fångat några riktigt bra vågor. 
 
15.10 slutar barnen skolan så då är jag tillbaka i Mandurah för att hämta dem. Ibland får de skjuts med en annan familj som bor här i närheten.  När vi väl är hemma hinner vi inte med så mycket annat än middag innan det är läggdags. Pojkarna spelar även basket vilket tar upp några kvällar i veckan.
 
Efter att barnen är i säng är jag i princip ledig och denna kväll umgicks jag och min host mum Tracy. Vi såg på Riverdale medan vi drack lite vin och hade det mysigt. Har verkligen kommit väldigt nära henne under tiden jag varit här och vi är väldigt lika på många sätt. Förrutom att hon älskar julen så mycket att julgranen och julpyntet redan är framsatt, det är lite att ta i. XD


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?