10-12.11
Publicerat den

 
Såhär har min helg sett ut: På fredag eftermiddag tog jag och Julie tåget in till Perth. Vi började kvällen med middag på Jamie’s Italian och åt såklart pasta. Sedan gick vi vidare för kvällens höjdpunkt, näligen Harry Potter and the chamber of secrets - in concert. Det innebär att filmen visades på en stor vit duk bakom en orkester som spelade filmmusiken live. Det var mäktigt!
 
Lördagen blev en lugn dag som avslutades med middag tillsammans med Nina på en restaurang i Secret Harbour. Möttes av denna solnedgången när jag kom fram till restaurangen, hur fint?!
 
Dakota, Noah och Matilda. 
 
På söndagen cyklade vi ner till Rockingham foreshore där det ordnades en hästkapplöpning på stranden (bokstavligen). Fanns massvis av aktiviteter för barnen och min favorit var frozen yoghurt vid Tutti Frutti. Börjar vara där lite väl ofta nu...
 
På kvällen tog jag och några andra tåget till Joondalup där det ordnades en ljusfestival. Där fanns också massvis av mat vilket vi alltid uppskattar! Själva ljusfetivalen var verkligen välgjord och mångsidig. Helt klart sevärd!
 
Det var den helgen och nu är det en ny vecka med nya utmaningar, hörs snart!
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?