Jag är tillbaka!
Publicerat den

 
Hejhejhej!
Det var länge sedan, men som ni kanske förstår har jag haft fullt upp. Jag har läst och läst och läst, så mycket jag bara har orkat, men nu äntligen är har jag läst klart och inträdesprovet skrev jag i onsdags. Hur det gick vet jag inte, men jag är ändå så stolt över mig själv och hur bra jag har orkat kämpa under hela våren. 
 
Dagen efter inträdesprovet packade jag ihop alla mina saker och tog tåget tillbaka till Vasa efter sju veckor i Helsingfors. Samma dag fick vi också studentexamensresultaten, en till sak som jag får vara väldigt nöjd över. 
 
Nu har jag tagit sommarlov (!!), vilket innebär att ni kommer få se mer av mig här. Jag som tycker så om att skriva har saknat att kika in här nu som då. En annan sak som jag saknat är mina vänner som jag inte sett på en evighet!!    Jag och böckerna har varit bästisar under några månader men nu har jag lagt undan dem och behöver förhoppningsvis aldrig ta fram dem igen. Istället ska jag umgås med alla mina vänner så mycket som jag bara hinner! Som igår då jag träffade Sofia och njöt av vädret och en glass, hur härligt?!
 
Många andra sommarplaner har jag i bakhuvudet och jag hoppas att jag kan förverkliga så många som möjligt. På måndag börjar jag sommarjobba vid kyrkoapoteket och om två veckor tar jag studenten. Så lite att göra har jag i alla fall inte. Men ni som känner mig vet att det är exakt så som jag vill ha det.
 
Ha det bra så hörs vi snart!


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?