Helgen
Publicerat den

Helgen har kommit och gått och nu är en ny vecka igång. Men det är inte vilken vecka som helst för på lördag tar jag studenten!!!! Fast det kan ni väl ändå inte ha missat.


I fredags så träffade jag Felli och drack världens godaste drink vid fondis. En till reunion blev det på lördag då jag träffade flera andra vänner hemma hos Emma. Planerade allt möjligt roligt som vi ska göra i sommar och sade hejdå till Ida som åker bort. 

Idag startade jag dagen med en morgonlänk och nu ska jag cykla iväg till jobbet. Jobbar må-fre denna vecka så det är lite tajt i mitt schema då en hel del behöver fixas innan lördag. Men det ska nog gå bra ändå! 
2 senaste
Publicerat den

 
sushi i solen i tisdags // en drink igår kväll med Karro 
 
Ojoj så fort dagarna går. Har jobbat på dagarna och hunnit med lite annat om kvällarna. Idag har jag ändå varit ledig vilket har varit så skönt. Har städat, tränat och sett många avsnitt gossip girl.
 
Imorgon har jag ännu en jobbdag innan en ledig helg. Då ska jag bland annat fixa lite grejjer inför studenten, för snartsnart är det min tur att få mössan! ååh som jag längtar!
 första dagen
Publicerat den

 
en glad Fanny i helsingfors
 
Min första dag på jobbet är avklarad och det känns bra! Det är mycket att lära sig och hålla koll på men det kommer nog att börja rulla på med tiden. Det känns ändå roligt och lärorikt att få jobba på ett apotek och jag känner mig så proffsig i min vita rock. 
 
Efter jobbet träffade jag Djidde som åker iväg till Spanien över sommaren. Det är nästan så att jag inte vill släppa iväg henne, kommer sakna henne såå! 
 
Nu är jag hemkommen och alldeles slut i huvudet och kroppen. Tränade ben igår och mina ben är tydligen inte så vana med den sortens ansträgning så idag har jag gått pingvin-gång hela dagen. Därför skippar jag dagens träning och ligger istället i  sängen och kollar på Gossip girl som jag började se om igår. Har som plan att se om hela serien under sommaren. Det är flera år sedan jag senast såg det och det är ju så bra! 
 
you know you love me, xoxo ;)
 
 
 
förresten, av någon anledning så syns inte mitt senaste inlägg för mig på bloglovin'. Om ni missat det så kan det vara bra att läsa så får ni en liten update :))Jag är tillbaka!
Publicerat den

 
Hejhejhej!
Det var länge sedan, men som ni kanske förstår har jag haft fullt upp. Jag har läst och läst och läst, så mycket jag bara har orkat, men nu äntligen är har jag läst klart och inträdesprovet skrev jag i onsdags. Hur det gick vet jag inte, men jag är ändå så stolt över mig själv och hur bra jag har orkat kämpa under hela våren. 
 
Dagen efter inträdesprovet packade jag ihop alla mina saker och tog tåget tillbaka till Vasa efter sju veckor i Helsingfors. Samma dag fick vi också studentexamensresultaten, en till sak som jag får vara väldigt nöjd över. 
 
Nu har jag tagit sommarlov (!!), vilket innebär att ni kommer få se mer av mig här. Jag som tycker så om att skriva har saknat att kika in här nu som då. En annan sak som jag saknat är mina vänner som jag inte sett på en evighet!!    Jag och böckerna har varit bästisar under några månader men nu har jag lagt undan dem och behöver förhoppningsvis aldrig ta fram dem igen. Istället ska jag umgås med alla mina vänner så mycket som jag bara hinner! Som igår då jag träffade Sofia och njöt av vädret och en glass, hur härligt?!
 
Många andra sommarplaner har jag i bakhuvudet och jag hoppas att jag kan förverkliga så många som möjligt. På måndag börjar jag sommarjobba vid kyrkoapoteket och om två veckor tar jag studenten. Så lite att göra har jag i alla fall inte. Men ni som känner mig vet att det är exakt så som jag vill ha det.
 
Ha det bra så hörs vi snart!