många bollar i luften
Publicerat den

Ibland är jag lite väl optimistisk till hur många saker jag klarar av att göra samtidigt. Just nu försöker jag läsa till studentskrivningarna, planera danstimmar & uppvisningar, söka sommarjobb, träna, upprätthålla ett socialt liv osvosv. 
 
Om en vecka ska jag vara redo att sätta igång med vårens studentskrivningar del 2 vilket helt ärligt stressar mig. Jag är knappast den enda som känner så heller. Helst av allt skulle jag nu vilja isolera mig själv från omvärlden och bara läsa. Men samtidigt vill jag inte det. Det handlar om en balansgång, som med allt här i livet, och även fast studenten och inträdesprov är prio 1 försöker jag komma ihåg att göra annat också. 
 
Då jag någongång ser tillbaka på min gymnasietid vill jag komma ihåg annat också än bara pluggandet. Hittils har jag skapat många fina minnen och det ska jag fortsätta att göra. Redan nästa helg deltar jag i en mindre danstävling, den 24.3 skriver jag min allra sista studentskrivning, 29.3 börjar min prepkurs i Helsingfors, 22.3 är det Disco SM, 17.5 skriver jag inträdesprov och 3.6 TAR VI STUDENTEN!!
 
Så en liten påminnelse till mig själv och alla andra abiturienter: läs så mycket ni orkar och vill, men kom ihåg att det finns viktigare saker i livet än en bokstav på ett papper. Försök ändå inte att göra för mycket på samma gång, för då blir ni lika stressade som jag är. ;) (men jag jobbar på det)Anonym

Vart har du sökt efter gymnasiet?Lycka till med skrivningarna och inträdesprovet!

Svar: Tack! Jag ska söka till medicinska fakulteten i Helsingfors (läkarprogrammet) och därför gå prepkurs där i vår. :)
Fanny HURL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?