7/8
Publicerat den

 
Om mindre än en vecka har jag äntligen (ÄNTLIGEN) skrivit klart alla mina åtta studentskrivningar. Och hittils känns det rätt så bra. Nu har jag bara kemin kvar innan jag tar några dagars paus, startar om min hjärna, packar väskorna med 90% böcker och släpar med mig dessa till Helsingfors. 
 
Som jag längtar! Har säkert nämnt det ett x-antal gånger redan men tycker det är värt att upprepas. Behöver verkligen lite extra motivation för att börja plöja igenom alla fysik, kemi och biologiböcker ännu en gång. Så ett miljöombyte och nya rutiner kommer nog att göra susen.
För er som missat det ska jag alltså gå en prepkurs i Helsingfors för att förbereda mig inför inträdesprovet till läkarprogrammet. 
 
Idag har jag läst hela dagen så ikväll ska jag umgås med några fina vänner. Imorgon står dansuppvisning och ännu mer läsning på schemat. Snartsnart är det över!
 
 
(inlägget publicerades av nån anledning inte igår kväll som det skulle)Matilda

Vilka alla ämnen skrev du? :) och vad du är duktig som orkar skriva hela 8 ämnen!!

Svar: Jag har skrivit modda, finska, engelska, biologi, lång matte, psykologi, fysik och i morgon skriver jag kemi. Skulle inte ha skrivit så många ämnen om jag inte gått gymnasiet på fyra år, eftersom den har gjort det enklare att dela upp skrivningarna. :)
Fanny HURL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?