Midsommar 2017
Publicerat den

 
Jag hade den bästa midsommaren någonsin! Hela dagen blev verkligen helt perfekt. På torsdagkväll fixade jag ihop en krans, för en midsommar är inte en riktig midsommar utan krans.
 
 
Midsommarafton började med champangebrunch hos Karro. Åt massvis med gott och provsjöng några snapsvisor. 
 
 
Alla hade också gjort så fina kransar! Efter brunchen lekte vid lite lekar bl.a. kubb, bollen är hemma och caps. 
 
Hade såklart en liten photoshoot och tog min och karros traditionella midsommarbild <3
 
Lina hade fixat ihop supergoda drinkar till oss som vi njöt av medan vi lagade mat.
 
Solen värmde oss så skönt medan vi åt middag och sjöng snapsvisor.
 
Till efterrätt blev det marianne och oreo cheesecake som vi åt innan vi gick iväg till Emil på hemmafest. Där dansade vi hela natten lång och sedan tog vi ett dopp vid strömsö, plockade sju sorters olika blommor, lade dem under kudden och sov riktigt riktigt gott. 
 
Tack till alla fina människor som gjorde dagen så underbart bra! 
 
 
 Lånade några bilder av Nora och hennes blogg hittar ni här. 
 
 
 
 



sommardagar
Publicerat den

 
Den senaste veckan har gått alltför fort men jag har ändå hunnit med en hel del, bland annat minigolf, brygghäng, sushikväll, och myskväll på Emmas balkong. Emma fyllde år i fredags så på lördag kväll samlades vi hos henne, åt lite gott, drack lite vin och hade det bra.
 
Igår umgicks jag hela dagen med pojkvännen och idag har jag en till ledig dag. Dagen började med sprint och f.i.t. klockan 6.45, bästa sättet att starta dagen på! Nu har jag bockat av flera saker på dagens to do-lista så nu ska jag ta det lungt en stund och njuta av solen. Ser ju annars inte så mycket sol om dagarna så måste ju passa på!
 
 



Kortkort
Publicerat den

En vanlig vecka går så fort men jag har hunnit med mycket. Har jobbat och tränat varje dag och där emellan har jag spelat beachvolly, njutit av solen och stirrat på Zac Efron i en biosalong. Inte så illa va?


Och justde, idag var jag till frissan och kapade av 10cm av mitt år. Blev så nöjd att en selfie helt enkelt inte räckte till utan bjuder på fyra stycken istället. Så skönt att äntligen ha kort hår igen! 

Tills imorgon lovas det fint väder och (nästan) sol så då ska jag minsann njuta. Det är dessutom min enda lediga dag denna vecka, vilket jag ska ta tillvara så bra det bara går.

Hoppas ni får en bra helg! 




student 2017
Publicerat den

 
Jag är student! 
Lördagen blev verkligen helt perfekt. Känns som att jag log konstant från klockan sex på morgonen tills klockan sex nästa morgon.
Tack till alla som gjorde dagen till den bästa möjliga, jag är så tacksam. ♥
 
Mer bilder är på kommande!



2 dagar kvar
Publicerat den

 
Alltså va, om två dagar tar jag studenten?!?! Har inte riktigt hunnit tänka på saken men nu slog det mig att det är såså snart. Som tur har jag allt klart (femte paret skor kom idag och de satt bäst av alla!) så nu är det bara att vänta på den stora dagen. 
 
På bilderna ser ni litegrann vad jag ska ha på mig. Är så nöjd med min klänning som är enkel och vit med lite spetsdetaljer och öppen rygg.
Ååh längtar till lördag!!!