100% flumm
Publicerat den

 
Det är inte många dagar kvar av mitt jullov och det känns som att jag inte haft något jullov över huvud taget. Jag är i full gång med studentläsningen och det tar så himla mycket tid. Det blir heller inte bättre av att jag är en väldigt stressad person och får ångest så fort jag stiger upp senare än klockan 9 eller inte hunnit träna på en dag.
 
Samtidigt händer det så mycket i mitt huvud att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag tänker mycket på våren då jag kommer bo i Helsingfors och gå prepkurs, jag tänker på nästa sommar och vart jag vill söka sommarjobb, jag tänker på nästa höst då jag inte har någon aning om var jag kommer befinna mig. 
 
Det gör mig inte bara stressad utan också så taggad! Jag har så mycket att se fram emot i år. Jag ska ta studenten (äntligen!!), jag ska få bo i Helsingfors åtminstone i några månader och jag ska åka till USA i slutet av sommaren!!!
 
Jag vet inte vart jag vill komma med detta, försöker väl hitta nån slags motivation till att öppna kemiboken för en sista gång idag. Så det ska jag göra nu. 
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?