30 januari
Publicerat den

 
Hejsan!
Min helg gick som vanligt alldeles för fort och mycket av tiden gick åt till att stå framför speglarna i kipinäs danssalar. Inte mig emot, fick utöva min favorit dansstil så pass många timmar att jag igår kväll fick anstränga mig för att gå normalt. På lördagkväll hann jag dessutom träffa finfina vänner över ett glas vitt. 
 
Idag bestämde jag mig för att skippa min egna dans och vila upp min kropp som inte fått ta det lungt på ett okänt antal dagar. Så jag åkte till kipinä och höll en danslektion och sedan dess har jag inte gjort någonting. Eller jo, jag har sett ett x antal youtube klipp, färglaggt i min målarbok och gjort annat "onödigt". Men sådant behövs också ibland och det ger mig nya krafter till att orka med mina skoluppgifter och studentläsningen.
 
Nu är det absolut dags till att öppna kemiböckerna än en gång.
Ha det bra! En vanlig middag
Publicerat den

Skriv inläggstext 

Jag får många gånger frågor om vad jag äter en vanlig dag, så ska försöka dela med mig av det lite oftare! Dagens middag bestod av sötpotatis pommes, rotsaksbiff och sallad, enkelt och gott! 


Har inget annat intressant att berätta, dagarna bara rullar på som vanligt. Snart är det sovdags men innan det ska jag läsa ett kapitel Harry Potter, god natt! 
helgen
Publicerat den

stelt? XD
 
Denna helg har jag:
- varit på bio och sett filmen Passengers, en film som verkligen föll mig i smaken! 
- pluggat (såklart)
- firat min mammas födelsedag med middag vid Bank och annat skoj med släkten
- sprungit 8km. Ger mig själv en stor klapp på axeln för det eftersom det var ett tag sedan jag senast knytit på mig löpskorna. 
 
Framför allt känner jag mig utvilad och redo för en ny vecka! Det råkar dessutom vara den sista egentliga veckan i gymnasiet eftersom det sedan är dags för provvecka. Äntligen får vi läslov!!
 
hoppas ni har haft en bra helg! 16 januari
Publicerat den

Hej måndag! Kände mig lite extra trött i morse fast jag vilade ut ordentligt igår. Lördagen å andra sidan bestod av mycket plugg, träning, mys och så var jag dessutom och skrinnade. Med andra ord hade jag en bra helg och hann med mycket. 
 
Idag ska jag tillbaka till kipinä vilket jag ser fram emot. Lite extra kul blir det att träffa min 5-6 åriga dansare igen! Så på kipinä befinner jag mig hela kvällen, kanske jag mellan mina träningar orkar ta fram fysikboken också, få se. fredag?!?!
Publicerat den

 
Hur är det möjligt att det redan är fredag?!
Veckan har verkligen gått hur snabbt som helst och jag har hunnit med mycket. Har suttit i skolan varje dag från 8 till 15 och har jag inte haft lektion har jag läst på fysik eller kemi. På kvällarna har jag tränat, läst lite till och träffat vänner. Nästa vecka blir det mer program eftersom dansen börjar igen och som bäst sitter jag och förbereder mig för det. Håller nämligen på att planera lektionerna som jag håller i vår. Det är kvällens prio nr 1 och något annat har jag inte inplanerat. Skönt så!
 
Trevlig fredag kväll!10 januari
Publicerat den

 
Det visade sig att det inte alls var så hemskt som jag trodde att börja skolan igen. Fick lite extra motivation till studentläsningen vilket man inte precis tackar nej till. Hade dessutom veckans ända dansträning igår så har tid till lite annat också.
 
Idag har jag drunknat i fysikuppgifter och därimellan hann jag med ett yogapass för att mjuka upp mina stackars muskler. Efter att ha dansat fyra timmar discodans igår behövdes det verkligen. Nu ska jag koka mig en till kopp te och sedan fortsätta med fysiken.
Ha de!Det var det jullovet
Publicerat den

Mitt jullov har inte riktigt varit så som jag hoppats. Jag har pluggat så mycket mer än vad jag trodde jag skulle göra och känner ändå att jag inte pluggat tillräckligt. Som tur är det inte många veckor kvar av skolan innan läslovet börjar. Utvilad eller inte, imorgon börjar skolan igen!
100% flumm
Publicerat den

 
Det är inte många dagar kvar av mitt jullov och det känns som att jag inte haft något jullov över huvud taget. Jag är i full gång med studentläsningen och det tar så himla mycket tid. Det blir heller inte bättre av att jag är en väldigt stressad person och får ångest så fort jag stiger upp senare än klockan 9 eller inte hunnit träna på en dag.
 
Samtidigt händer det så mycket i mitt huvud att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag tänker mycket på våren då jag kommer bo i Helsingfors och gå prepkurs, jag tänker på nästa sommar och vart jag vill söka sommarjobb, jag tänker på nästa höst då jag inte har någon aning om var jag kommer befinna mig. 
 
Det gör mig inte bara stressad utan också så taggad! Jag har så mycket att se fram emot i år. Jag ska ta studenten (äntligen!!), jag ska få bo i Helsingfors åtminstone i några månader och jag ska åka till USA i slutet av sommaren!!!
 
Jag vet inte vart jag vill komma med detta, försöker väl hitta nån slags motivation till att öppna kemiboken för en sista gång idag. Så det ska jag göra nu. 
 
 best of 2016
Publicerat den

17.2 Penkkis
 
3.4 Min födelsedag och vårens studentskrivningar var över!
 
15.4 Norlie & kkv från första parkett
 
23.4 FM i discodans
 
5.5 Skrattkalas och solnedgångar med Felicia och Sofia
 
14.5 Barnkalas sitz
 
4.6 mina vänner tog studenten
 
16-21.6 Åkte till Barcelona med kompisgänget
 
25.6 Midsommar
 
10.7 Villamys
 
26.7 En sommarkväll med Ida då vi var hurtiga
 
 
17-20.10 Stockholm-Uppsala
 
5.11 Halloween-sitz
 
11.12 min sista Kipinä dansuppvisning
 
25.12 Reunion med alla fina väner (många fler än de på bild)
 
 
Några bilder kan inte göra rättvisa för hur bra förra året var. Ville ha med så mycket mer men ingen orkar väl scrolla såhär långt ner. Känns nästan lite jobbigt att lämna allt detta bakom sig men förhoppningsvis har jag minst lika mycket roligt framför mig!2017
Publicerat den

 
Gott nytt år! 
Mitt nyår blev sist och slutligen riktigt lyckat trots många om och men. Började kvällen hos Ida med några fina flickor varifrån vi fortsatte vidare på en hemmafest. Efter tolvslaget åkte jag och några andra på en annan hemmafest och somnade sedan senti min säng brevid honom. Det bästa av allt var att jag fick träffa i princip alla mina vänner under kvällen. Det gjorde min kväll så bra. 
 
Jag väntar med spänning på vad detta år för med sig. Det kommer hända så mycket och jag är både nervös och förväntansfull.