nytt hår
Publicerat den

 
I tisdags var jag hos frissan för att frächa upp håret litegrann och här är resultatet! Blev vädigt mycket blondare och mycket kallare i tonen men ska försöka få det ännu mera grå-aktigt med silvershampo. Är ändå helt super nöjd som vanligt.
 
Annars då? Dagarna rullar på och jag har fullt upp från morgon till kväll. På måndag drar skrivningarna i gång med hörförståelser och om 22 dagar skriver jag psykologi. Så ni kan ju gissa vad jag gör under all min lediga tid. 
 
Har ändå hunnit med lite annat roligt. Nämligen förra fredagen åkte jag med fysikgruppen till Powerpark. Vi fick både åka Gokart, spela paintball och vara vid nöjesparken. Visst var det roligt men det blev en kort helg för mig. Imorgon är det fredag igen och denna gång har jag helg påriktigt! Min första lediga helg på sju veckor!!!!! Eller ja, ska ändå stödjobba och hålla ett kalas på kipinä men så gott som ledig är jag i alla fall. 
Det ska bli skönt!Mathilda

Laga du slingor i ditt hår eller färgade du någon sorts balayage? :) jätte snyggt i alla fall!!

Svar: Tack! Först slingades hela håret med blekningsmedel och sedan dränktes topparna helt i färg. Efter att det var urtvättat lade frissan i en grå toning följt av olaplex behandling. Blev så nöjd! :)
Fanny HURL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?