En höstig fredag
Publicerat den

Efter en full dag i skolan och en lektion som lärare på kipinä tog jag äntligen helg! Gick ut på en promenad innan jag satte igång med studentläsningen och insåg att det har blivit höst där ute. Tycker så om hösten då träden är gula, man kan mysa med tända ljus, dricka te och ha på sig de skönaste kläderna man hittar.

Lite sånt kanske det blir denna helg också men prio ett är studenten. Lycka till alla andra ABIn också med skrivningarna! Snart är det över!
Nike free
Publicerat den

 
Nu då dansen är i full gång så behövde jag verkligen ett par nya danskor. Är så nöjd med mitt val av dessa vita Nike free som är både bekväma och snygga! Behövde också en ny träningskasse och är helt kär i denna från adidas! Såklart är den i min favoritfärg. Tisdagsglad
Publicerat den

Nu är både engelska och finska hörförståelserna förbi och det känns förvånansvärt bra. Hoppas bara att resultaten säger det samma!
Annars har jag haft en kort skoldag med skolfotografering och psykkaläsning efteråt. Dessutom skiner solen så lite extra glad blir man ju. Inte nog med det, nu ska jag iväg på min favorit danslektion, nämligen discodance!
11.09.2016
Publicerat den

 
Min lediga helg gick lika snabbt som den kom. Har gjort massor men inte tillräckligt. Imorgon börjar höstens skrivningar med engelska hörförståelseprov och känner mig inte ett dugg nervös. Det enda som snurrar i huvudet är psykologin som också närmar sig. Vill bara ha det över men samtidigt känner jag mig inte alls redo för att skriva det ännu. Hoppas att jag inte har samma känsla den 30:e då det gäller. 
Men ett steg i taget. Nu ska jag förbereda mig mentalt för imorgon. Drick en stor kopp av mitt favorit te och fylla rummet med tända ljus. 
 
Önska mig lycka till!nytt hår
Publicerat den

 
I tisdags var jag hos frissan för att frächa upp håret litegrann och här är resultatet! Blev vädigt mycket blondare och mycket kallare i tonen men ska försöka få det ännu mera grå-aktigt med silvershampo. Är ändå helt super nöjd som vanligt.
 
Annars då? Dagarna rullar på och jag har fullt upp från morgon till kväll. På måndag drar skrivningarna i gång med hörförståelser och om 22 dagar skriver jag psykologi. Så ni kan ju gissa vad jag gör under all min lediga tid. 
 
Har ändå hunnit med lite annat roligt. Nämligen förra fredagen åkte jag med fysikgruppen till Powerpark. Vi fick både åka Gokart, spela paintball och vara vid nöjesparken. Visst var det roligt men det blev en kort helg för mig. Imorgon är det fredag igen och denna gång har jag helg påriktigt! Min första lediga helg på sju veckor!!!!! Eller ja, ska ändå stödjobba och hålla ett kalas på kipinä men så gott som ledig är jag i alla fall. 
Det ska bli skönt!