Jobb(ig) helg
Publicerat den

Fredagsfika vid sweetin till ära av att Lillon var och hemma i Vasa. Så roligt att äntligen träffas igen!
 
Fredagsoutfit med klänning och skor som jag köpte i Stockholm, så snygga och så sköna


Denna helg närmar sig sitt slut trots att jag knappt har varit ledig. Jag har nämligen haft fyra olika jobb som tagit upp all tid bortsett från fredagsfikan på bilden och lördagsmys med pojkvännen.

I fredags höll jag ett kipinäkalas och städjobbade, på lördagen sålde jag biljetter på byggmässan och idag har jag varit funktionär på Vaasa dance challenge. Alltså wow vad många fina dansuppträdanden jag fått se idag! Är så imponerad och känner mig riktigt inspirerad. Ovant var det också att stå bakom scen istället för på den.

Nu har jag en stor hög med läxor som väntar, men jag är helt slut så det får vänta lite till!
en sämre onsdag
Publicerat den

 Ungefär sådär känner jag mig ↑
 
Såklart att jag blir sjuk då jag har så mycket att göra... Klarade av den långa skoldagen tack vare panadol och håltimmar men bestämde mig för att skippa kvällens tre danslektioner. Kanske bäst det eftersom jag har fysikprov imorgon men jag känner mig så rastlös! Är verkligen helt beroende av att få röra på mig och skulle antagligen ändå vara på kipinä om det inte vore för fysikprovet. Hoppas hoppas jag mår bättre imorgon så att jag kan dansa. 
 
Nu ska jag återgå till fysikläsandet och förtära te kopp nummer 7. 
 Mitt höstlov
Publicerat den

Höstlovet har varit och farit och för min del var det ett lyckat lov! Stockholm-Uppsala resan blev en succé och såklart så ska jag visa lite mera bilder från det. Jag kanske till och med klipper ihop en liten film.

Hemkommen från mini resan umgicks jag med pojkvännen och dansade loss på Ollis dansgolv tillsammans med några vänner. Så roligt!

Nu är lovet slut och det märks. Har nog inte en endaste en ledig stund denna vecka och i kalendern min står det inskrivet flera minitest, prov, labbrapport, en hög med läxor, träning, dans, jobb fre-sö och allt möjligt annat. Men det är så det ska vara!

Nu ska jag skynda mig iväg till kipinä (det kunde ni inte gissa va) pusss.
mot Stockholm!
Publicerat den

 
 
några bortglömda bilder från en kväll i augusti
 
Denna dagen har gått otroooligt långsamt. Har försökt fördriva tiden med packning, matlagning, träning och läxor. Om en halvtimme blir jag äntligen upplockad av Ida och så åker vi mot flygfältet. 17.10 lyfter flyget mot Stockholm ock där vi kommer vara tills torsdag. Reseväskan är halvfull men det tror jag inte den är när vi kommer tillbaka... Iiiiik vad jag är taggad! Ska bli skönt att komma bort från Vasa lite. 
Ha de så bra, det ska i alla fall jag! ;)mys lördag
Publicerat den

 
Såhär mysigt hade jag igår kväll. Så skönt att bara ta det lungt för en gångs skull, speciellt efter ett jobbigt träningspass. Ikväll blir det annat program då jag ska träffa några vänner, men innan det måste jag börja packa. Som tur har jag stor reseväska så det ryms med mycket shopping! Har en känsla av att vi kommer shoppa en hel del... HÖSTLOV
Publicerat den

 
Äntligen är det höstlov! Invigde det igår kväll tillsammans med Emma och Ida då vi träffades hos Emma för lite gossip. Idag befann jag mig klockan 11 på kipinä och höll tre stycken danslektioner så nu har jag höstlov också därifrån.
 
 
Har gjort en liten to do-lista för lovet och högst upp på den listan står det STOCKHOLM!! På måndag åker nämligen jag och Ida på shopping äventyr till Sveriges huvudstad och vi ska även hälsa på Lina i uppsala. Men innan jag får pricka av det ska jag pricka av lite läxor och annat skolrelaterat. Så det ska jag sysselsätta mig med nu, hoppas ni får ett toppen höstlov! pussfull fart
Publicerat den

 
Efter 9h träning under de senaste tre dagarna säger både hjärnan och kroppen stopp. Ska försöka sova en lång natt så jag hinner återhämta mig inför morgondagens två kemilektioner och en danslektion. Som tur har jag sovmorgon imorgon så får sova extra länge, god natt!Planeringsdag
Publicerat den

Ny vecka, ny start, eller? Efter en extremt lat helg är jag redo för att ta tag i mitt liv igen på både skol- och träningsfronten. Måndagskvällar har jag några timmars paus mellan danslektionen som jag håller och mina egna danslektioner, en tid som lämpar sig pefekt för lite veckoplanering. Jag kallas ju planerar-Fanny för en orsak!

Nu är veckans to do-lista gjord och kalendern är ifylld, som nästa ska jag läsa lite kemi och sedan är det dance attack som gäller!
Hoppas ni har en bra start på veckan! :)
Lördag
Publicerat den

God morgon! Jag vaknade klockan 9 efter att ha sovit i 11h. Väldigt ovanligt för att vara jag men behövde väl vila ut ordentligt. Åt sedan frukost i sängen innan jag började städa mitt rum. Nu har jag gjort mig i ordning för att fara till stan och träffa Sofia och Felli, det var alltför länge sen sist!
Trevlig helg!
Barcelona vlogg
Publicerat den

 

Tro det eller ej men såhär 4 månader efter Barcelona resan så har jag äntligen klippt ihop en liten video! Roligt att se på lite annat än bilder, fast jag glömde att filma under sista dagen. Såklart fattas en hel del annat också men lite får man i alla fall se vad vi gjorde i Barcelona. Ååh vad jag längtar tillbaka och saknar mitt lilla resesällskap!

 

Se den HÄR

(kunde inte få in den i inlägget och kvalitén förstördes helt men den går att se på ändå!)
5 oktober
Publicerat den

 
Hur mysigt är det inte med höst? Älskar hur fint det är i stan längs med esplanaderna bland alla gul-röda löv. Knäppte till och med några bilder där igår innan träningen med Madde. 
 
Även fast det känns mysigt med höst har jag blickat tillbaka till sommaren och Barcelona resan jag gjorde tillsammans med mina vänner. Har nämligen äntligen klippt ihop en film från resan som möjligtvis kommer upp imorgon, håll utkik! 
 nystart
Publicerat den

 
Hej på er! Det känns så ovant att skriva här igen efter en liten paus p.g.a. studentskrivningarna. Men nu blir det ändring på den saken! Imorgon börjar en ny period med ett mycket mer luftigt schema. Känner jag mig själv rätt kommer jag ändå lyckas fylla det på något vis men det är så som jag vill ha det. 
 
Hade i alla fall en såå rolig helg! På lördag firade vi med vännerna att vi äntligen skrivit klart genom att dansa hela natten på Ollis dansgolv. Firade också finaste Hanna som fyllt år. 
 
Mitt dansande fortsätter hela veckan och ska dansa så mycket som jag bara hinner (på Kipinä då alltså XD). Men för att orka behöver jag sömn och nu vill jag sova en lång natt så gonatt. pussDET ÄR ÖVER
Publicerat den

Med blandade känslor lämnade jag igår upp psykologi provet. Det var min sista studentskrivning för i höst och det är en sån lättnad att äntligen ha det över! Jag och Sofia har kämpat så hårt, gått en massa psykologipromenader i höstiga Vasa och läst, läst och läst. Nu är det bara att hoppas på att det har gått så bra som jag vill.

Försöker att inte tänka på det så mycket, men har ändå drömt om det hela natten... Ikväll ska jag ändå ha tankarna på annat håll för då ska två födelsedagsbarn firas och sedan blir det utgång. Som jag längtat efter denna dagen, ikväll ska vi ha kul!!