LYCKA
Publicerat den

 
Alltså glädjen jag kännde då jag lämnade in provpappret idag är inget jämfört med nu. DET ÄR ÖVER! Eller ja, för denna vår i alla fall. Biologin känndes riktigt bra så nu kan jag äntligen andas ut. Det har jag firat med 4h på favoritstället och ååh vad jag har saknat dessa långkvällar på kipinä!
Det känns såå bra nu. Får hoppas att det håller sig så också då vi får resultaten.Snart är det över
Publicerat den


Idag är det näst sista dagen innan biologi skrivningen så jag har "feelis repeterat" som jag så fint kallade det (bläddrat igenom alla anteckningar, begrepp och sånt). Imorgon tänker jag bara förbereda mig mentalt och sedan gäller det! 
Ååh vad jag längtar tills det är över!!! I 12 veckor nu har jag läst och läst och läst så gissa om jag längtar till att få återgå till mitt normala liv! Och det kommer såklart att firas under helgen, dessutom råkar jag fylla år på söndag. 

Nog om det nu är det sovdags, gonatt! Påsk
Publicerat den

 
Hoppas ni har haft en bra påsik hittils, det har i alla fall jag haft. 
Som ni ser har jag ätit mycket gott bl.a. sushi, lasagne, cookies och smoothie. Ingen riktig traditionell påskmat kanske men i alla fall gott (och veganskt!). Igår var jag också på årets andra löprunda vilket var hur skönt som helst! Har inte varit så aktiv på den fronten under vintern men nu ska jag ta tag i saken.
Annars har jag haft en sista biologi prepp med Emma, sett några filmer och tagit det lungt. Ikväll ska jag mysa med några fina vänner, puss. 1/8
Publicerat den

 
Så nu var min första studentskrivning avklarad! Bilden beskriver känslan efteråt, haha. Studentexamensnämnden hade inte gjort det lätt för oss men det var bara att göra sitt bästa. Nu finns det inget annat att göra än att vänta på resultaten och hoppas på det bästa. 
 
Det känns så skönt att ha det undan och kunna fokusera 100% på biologin ännu i några dagar. Nu har jag dessutom lite mera ledig tid, vilket jag utnyttjat genom en rolig kväll på kipinä. Påsklov har jag nu både därifrån och skolan så ni kan ju gissa vad jag har för planer. 
Glad påsk!ny frisyr
Publicerat den

 
En ny vecka är igång och det känns riktigt bra även fast det bara är någon dag tills matteskrivningen.
 
Idag har jag läst en hel del och mellan läsningen hade jag frissatid vilket var verkligen var på tiden. Har länge velat klippa en lite längre page/lob så nu slog jag till. Såå mycket hår försvann men det blev såå mycket fräschare! Ångrar inte en sekund att jag klippte det för jag är så nöjd!
Sist och slutligen var det ju inte så mycket hår som försvann men 15 cm kändes mycket efter att ha sparat håret i flera år.
 
Nog om håret nu ska jag kolla lite till på biologin!solen skiner, glada miner
Publicerat den

 
De senaste dagarna har vi fått njuta av underbart vårigt väder här i Vasa och det blir i alla fall jag så mycket gladare av! För någon dag sedan premiär använde jag solglasögonen och satte jag mig i solen med en skål nicecream, vilket var en så spännande händelse att jag tyckte den skulle förevigas på bild, skämt åsido. 
 
Hur som helst har de senaste dagarna bestått mesta dels av läsning men var också på en jobbintervju tidigare i veckan. Idag fick jag bekräftat att jag fått jobbet så nu vet jag vad jag gör i sommar. Tror det är ett riktigt roligt jobb så det ser jag fram emot!
 
Kvällens planer är mys med finaste Hanna som jag inte sett på en eeevighet och resten av helgen ska jag..... Plugga! Sista slutspurten nu och snart är det över!
Trevlig helg!1 vecka
Publicerat den

 
Visst har jag det fint på väggen i mitt rum? Det ska föreställa sammanfattninger från varje mattekurs, förrutom kurs 6 som jag hoppade över. Om en vecka är det nämligen min tur att sätta mig i salen för att skriva min första studentskrivning. Det är matte som är först ut vilket jag känner mig rätt så säker på. Det ska nog gå riktigt bra bara jag inte är alltför nervös! 
 
Detta är i princip det mest intressanta som pågår i mitt liv för tillfället så ännu några veckor får ni stå ut med världens tråkigaste blogg, haha. 
 Wasa cup mm.
Publicerat den

Här är lite bilder från min helg. Det var verkligen hur kul som helst att delta i Wasa cup med Disco-muodostelman. Jag var nöjd med min prestation men överlag kunde det ha gått liite bättre. Det var flera stycken som inte kunde vara med och platserna blev ett ända virrrvarr. Men det var ändå kul! Är såå taggad på FM!
 
En del av teamet. Totalt ska vi vara 24, alltså en komplett muodostelma.
 
Som ni ser här har våra dräkter ändrats sedan första bilden vilket de också gör under dansen. I FM ska vi heller inte ha shorts utan likadna kjolar och så fattas en hel del annat blingbling. Desto mer besto bättre!
 
En bild på vårt uppträdande som jag lånade av Madde.
 
På kvällen fixade vi en liten överraskning till väldes bästa Djidde som fyllde år! Vi pyntade med serpentiner och ballonger, hade kaka med ljus och massa annat gott inför mellomys. Frans var ju hur söt som helst och låten var bra även fast det fanns bättre eurovision bidrag. Hur som helst var det en lyckad kväll!
 
På söndag var det än ännu mera dans men denna gång på teater casa. Jag uppträdde med min solo och två gånger med EK-gruppernas gemensamma dans. Nöjd var jag med mina uppträdanden!
 
En rolig helg allt som allt men ser ändå framemot nästa helg då jag inte har några planer alls!Ett bra avslut på en bra helg
Publicerat den

Min helg har bestått av Wasa cup, födelsedagsfirande och EK- katselmus. Det har blivit en hel del dans vilket nu känns i både kroppen och huvudet. Men roligt har det varit precis som alltid! Ska visa lite bilder så fort jag hinner fixa det.
 
Som avslut på denna helgen gjorde jag våfflor toppat med bär och glass (helt veganskt förståss). Så gott!! Dessa våfflor är lätt de godaste jag ätit.
 
Nu tänker jag snart gå och sova så jag orkar med en ny vecka! Gonatt nytt
Publicerat den

 
Det blev inte många inköp i Tammerfors men några, bl.a. det som syns här ovanför på bilderna.
Jeans och två basic tröjor från Mango och kappa från Vero Moda. Tröjorna är huur sköna som helst och kappan passar perfekt till min rosa halsduk. Har dessutom varit på jakt efter en kappa under en längre tid.
 
 Hej igen
Publicerat den

Förlåt för världens sämst uppdaterade blogg men det är mycket på gång nu. 

Har haft flera träningar i helgen och mer på kommande. Nästa helg är det både tävlingar och uppvisningar som gäller, så mycket behöver tränas. 
Skrivningarna närmar sig också läskigt fort men som tur känns det som att jag har det under kontroll. 

I alla fall så ska ni inte förvänta er att jag är så jätteaktiv här men ska försöka att visa vad jag köpte i Tammerfors inom kort.
PussUte på hal is
Publicerat denDe senaste dagarna har jag inte gjort mycket annat än läst, men igår kväll var jag och skrinnade med dessa flickor. Första gången jag skrinnade iår och det var riktigt kul! Lärde mig till och med några trix av proffset Emma. 

Just nu sitter jag i bilen på väg till Tammerfors med familjen. Vi ska inte göra något speciellt utan mest bara shoppa. Det gillar jag, hehe. 
Ha det bra!