Soon midsommar
Publicerat den


Hejsan! Min morgon startade med promenad plus träning ute på gården. En perfekt start för en dag med jobb i koppin, där jag ännu sitter. Snart får också jag sluta och tar då ledigt inför midsommaren. Har på känn att det kommer bli minst lika roligt som förra året! 
Glad midsommar! hemma!
Publicerat den

¡Hola 
Igår kväll kom vi hem från en helt galet rolig resa med mycket program. Var minst sagt helt slut då vi anlände tilVasa men träffade ändå honom jag saknat mest. Ni ska få se massor av bilder från resan men det får vänta lite eftersom det kommer ta en stund att gå igenom allt...
Idag har jag tagit vara på en ledig dag. Sovit, packat upp, solat lite extra, varit på len löprunda och en dans lektion. Imorgon har jag jobb innan det är dags att sätta igång midsommarfirandet!
Ha det bra, så hörs vi inom kort! pussPackat och klart
Publicerat den


Imorse började vårat äventyr till Barcelona och just nu sitter vi på flyget i väntan på att lyfta. Kommer bli många roliga dagar har jag på känn! 

Ha det så bra i regniga Finland nu åker vi mot soligare breddgrader! Klippklipp
Publicerat den


Imorse innan jobbet var jag till frissan för att korta av håret lite grann och mycket kortare blev det. Känns så skönt och är nöjd som vanligt! Nu är jag ännu på jobbet och tiden går långsamt. Vill hem för att packa klart inför imorgon då det bär av till Barcelona. Iiik va roligt det kommer bli! 13 juni
Publicerat denGod morgon! Det är inte varje morgon man hinner med en såhär fin frukost men igår efter min löprunda behövde jag lite extra energi för att orka med en dag på jobbet. Har jobbat de senaste dagarna och emellan passen träffat kusinerna och kompisarna. Igår planerade vi lite inför våran resa som startar redan på torsdag!! Ojoj vad roligt det kommer bli! 
Nu måste jag cykla iväg till jobbet, ha en bra dag! sommarjobb
Publicerat den

 
Det har varit väldigt tomt här de senaste dagarna vilket beror på att jag i måndags började jobba. Ni hittar mig i informations "koppin" på torget där jag fungerar som turisminformatör för Visit Vaasa. Trivs redan jättebra och känner att det bara blir roligare! 
Igår hade vi skolningsdag och då träffade vi bl.a. Mervi-hirvi och matade killingar. En rolig dag med vårat roliga koppi crew! 
Annars så försöker jag mellan arbetspassen träffa vänner och träna. Det blir långa och jobbiga dagar men därför njuter jag extra mycket idag då jag har en ledig dag. 
Nog om det, nu har jag massor av saker att fixa innan det ikväll blir andra roligheter! 
Ha det bra, pussDe har tagit studenten!
Publicerat den

I lördags var det äntligen dags för skolans sista dag och dagen då många av mina vänner tog studenten. 
 
Själva dimissonen kändes inte alls lika långtråkig som den brukar och det var kul att se alla ens tidigare årskurskamrater få mössan på huvudet. Inte alls lika ångestfyllt som jag fruktat att det skulle vara. 
 
Utanför möttes vi av glada miner!
 
Blivande 4A var på glatt humör och tog sitt första klassfoto.
 
Lyckades till och med ta en normal bild (till och med fin bild!!) tillsammans med mina gossip girls ♥
 
Sedan var det dags att besöka många studentfester. Hann med 14 stycken även fast det blev välsigt stressigt och korta stunder hos alla. Klockan 19 var det sedan dags för middag med alla andra på Seglis. Efter det dansade vi natten lång på fontanas dansgolv och jag hade en superrolig dag, kväll och natt!
 
 
Grattis än en gång till alla studenter och hoppas ni fick en rikigt lyckad dag! Nästa år är det min tur, vilket jag redan ser redan fram emot. Men först väntar ett långt sommarlov och ett helt skolår. Nu ska vi njuta av sommarlovet!en tur med longboarden
Publicerat den

 
Har haft en så härlig dag i detta underbara väder! Slutade skolan tidigt och cyklade sedan till stranden där jag varit största delen av dagen och njutit med bra sällskap. På bilderna ser ni vad jag gjort ikväll, nämligen åkt longboard. 
Testade dessutom nya kameran och är så nöjd hittils med den!
Åhh vad jag är glad för tillfället!1 juni och årets första dopp
Publicerat denSommarvädret har anlänt till Vasa så jag njuter för fullt! Håltimmarna, rasterna och tiden efter skolan har jag varit ute, precis som många andra. Solat, ätit och umgåtts med härliga människor. Har till och med doppat mig för första gången i år! Ååh vad jag hoppas att vädret håller sig såhär bra!
Är helt slut nu efter många timmar på stranden och en löprunda i solnedgången så nu tänker jag sova, gonatt!