senast
Publicerat den

 
Hej på er! (ni få som ännu finns kvar)
Den senaste veckan har varit galen. Jag har inte stressat ihjäl mig av skolan och har inte haft överdrivet mycket dans, MEN efter denna vecka kan jag klart och tydligt svara på frågan "vad vill du bli när du blir stor?". De flesta av er vet säkert vad mitt svar är eftersom det är det enda jag pratat om den senaste tiden. Till ni som inte vet så ska jag berätta imorgon. Då händer det nämligen en annan spännande sak på framtidsfronten. 
 
Förra helgen hade jag det supermysigt i huvudstaden. Hann träffa några vänner, shoppa litegrann (dock utan bankkort eftersom jag lyckats glömma det hemma, alltså hur?!?!) och ha det allmänt mysigt. En extra ledig dag var det på tisdag då vi här hemma upprätthöll traditionen med att baka pepparkakor på självständighetsdagen. 
 
Annars har mina dagar gått åt till skola och dans. Så kommer också nästa vecka att se ut men då har jag även en fullspäckad helg med fester och dansuppvisningar. Det ska bli så himla roligt men samtidigt längtar jag tills att det är över och vi får jullov. Så sånt är på gång för tillfället.
Hoppas ni har det bra, vi hörs snart igen! puss


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?