helgen 16-18.12
Publicerat den

Min förra helg var full av program från morgon till kväll och även fast jag hade roligt var det samtidigt väldigt tungt. Här är hursomhelst min helg: 
 
På fredag firad vi Moa och Felli som nyligen fyllt 18. Det belv en lyckad kväll och jag hoppas att födelsedagsbarnen hade lika roligt som jag. Grattis igen!
 
 
På lördagen befann jag mig från morgonen vid Variska där mina duktiga danselever uppträdde. Blev så himla glad av att se mina grupper uppträdda, de är så söta hela bunten! Efter några timmars paus åkte jag till skolan för skolans julfest följt av Abinas egna jul ståhej. Kvällen fortsatte på ollis och jag hur roligt som helst. Det var dock inte lika kul att stiga upp tidigt följande morgon för att åka till teatern och förbereda sig inför dagens dansuppvisningar. 
 
 
Söndagen bestod av generalrepetitioner, två föreställningar och fem uppträdanden. Sorgligt nog var det min sista dansuppvisning från kipinä eftersom jag missar vårens p.g.a. prepkursen i Helsingfors. Därför försökte jag verkligen att njuta! 
 
Nu behöver jag sova i ca ett år för att återhämta mig efter denna galna helg!


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?