Sista sommarlovsveckan
Publicerat den

I tisdags efter att ha varit hos mommo och moffa åkte jag till Emma för mys med lite gott och vin. Efter det blev det sommarens sista kväll på ollis och en rolig kväll var det!

På onsdagen sov jag länge och myste halva dagen med Staffan. På kvällen träffade jag Hanna och fotade lite. Det var verkligen på tiden att vi catchade upp!

På torsdagen efter jobbet var jag och kollade på en grymt bra dansuppvisning innan jag hängde med några vänner på konstens natt.

Följande dag åkte jag med Staffan till powerpark och åkte i alla maskiner tills det snurrade i huvudet... Roligt var det!

Igår jobbade jag som vanligt på dagen och på kvällen blev det en sista utgång för sommarlovet. Nu hoppas jag på en lång paus från utelivet efter sommarens många vilda helger. XD

Sista sommarlovsdagen sitter jag i koppin och lyssnar på regnet som smattrar mot taket. Det har aldrig varit så lite besökare här som idag så har sysselsatt mig med annat. Imorgon är det dags att börja skolan igen och det ser jag fram emot!NAMN
 

MAIL


URL

Spara?