ABI exkursion
Publicerat den

Hej på er!
Jag ber om ursäkt över att det stått tomt här nu i flera dagar men har helt enkelt haft fullt upp. Provveckans sista prov krävde extra mycket plugg och orken var inte på topp men nu är det äntligen över! Dessutom har jag varit borta i Åbo över helgen på Abi exkursion vilket var riktigt lyckat för min del!
 
Det blev en väldigt rolig helg och jag fick också mycket ut av studiebesöket till Åbo Akademi. Sammanlagt har de två nätterna där bidragit med under 8h sömn så jag är väääldigt trött nu, men det var verkligen en rolig helg! Fick också vara med om min första sitz och nattlivet i Åbo. 
 
Enligt mig är Åbo en väldigt fin stad och jag har i många år lockats av tanken att studera farmaci där. Den tanken förstärktes ytterligare efter studiebesöket och just nu har jag en ganska klar plan över min framtid. Den kommer säkert ännu att ändras ca en miljon gånger men det känns väldigt tryggt att veta att jag har ett alternativ som verkligen tilltalar mig. Fast jag måste erkänna att det ändå känns skrämmande att tänka på det. Som tur är det ännu ett tag innan det är min tur att välja vart jag vill söka mig, men att ha ett lite tydligare mål känns väldigt motiverande. Snart börjar det dessutom vara dags att plocka fram alla matte- och biologiböcker inför vårens studentskrivningar så lite extra motivation är inte helt fel. 
 
Nu måste jag bara hitta motivationen till att göra läxorna och sen får jag äntligen krypa under täcket i min egen säng och sova en lång natt! kram


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?