dålig dag
Publicerat den

Idag har jag haft en skit dag. Riktigt, riktigt dålig. Blev överväldigad av känslor och har bara inte klarat av att släppa dem under hela dagen. Varför? Det finns många orsaker som jag inte kan sätta fingret på, men mest för att jag bara inte orkar.
 
Än en gång har min helg varit fullspäckad med program och även fast jag haft lediga stunder har jag inte helt kunnat slappna av. Det har alltid funnits något i bakhuvudet som har stört. Det faktumet att jag ännu har tre prov kvar, tre födelsedagsfester att planera, massor av träningar och ännu en förkyldning som vägrar att släppa gör att jag mått både fysiskt och psykiskt dåligt idag. 
 
Alla har dåliga dagar och det måste man acceptera men usch så jobbigt det kan vara ibland. Tänkte att det skulle hjälpa med dans men så fort som jag kom till kipinä bröt jag ihop. Satt istället och pratade i omklädningsrummet under muodostelma träningen och under pienryhmä träningen började det kännas bättre. Måste såklart nämna att folket på kipinä är bäst! Älskar er tjejer! ♥
 
Nu är jag hemma igen, känner mig ensam, mår dåligt och har ångest över morgondagens prov. Ska försöka få i mig lite mat och sedan kämpa mig igenom några finska ordlistor. Känner jag mig rätt så mår jag mycket bättre imorgon bara jag fått sova ordentligt. 
 
Lyckades också hitta ett vackert poetiskt citat på weheartit som jag tyckte fick bli dagens bild. Helt enkelt för att påminna både er och mig själv för att vi ansvarar själva över våra liv och hur vi formar dem. Gör det då på det sättet att du älskar att leva. Michan

❤️URL:


anonym

Varför blev de slut mellan dig och rasse :/

Svar: Många orsaker men tycker du ska fråga mig personligen om du vill veta. Jag vill veta vem jag berättar mina privata saker åt.
Fanny HURL:


Anonym

Fö han e ett rövhål

Svar: det är inte sant. Lägg fan inte i dig i mitt privatliv då du inte har en aning om vad det handlar om. Det som inte kommer ur min mun är rykten och det ska man inte tro på. Kanske du ska skaffa dig ett eget liv istället för att lägga dig i andras privatsaker?
Fanny HURL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?