något att se fram emot
Publicerat den

Just nu har jag stor brist på motivation till allt som heter läxor och skola. Är riktigt arg på mig själv för att jag inte orkar göra något då jag inte ens har någon bra orsak till det. Tänkte att det kanske skulle hjälpa att göra en lista över saker jag ser fram emot ännu under år 2015, så här kommer det: 
 
 
11 december
Lucia. På fredag får hela skolan njuta av tvåornas luciatåg som jag själv var med i förra året. Älskar hur stämningsfullt det är med vacker sång och massor av ljus. 
 
12 december 
Skolansjulfest och sitz med årskursen. Ser  väl mest framemot sitzen även fast jag inte alls vet vad jag ska ha på mig...
 
13 december 
Kipinäs juluppvisning. Något som jag älskar mest med att dansa är att få uppträda. Nervositeten, att fixa sig, alla stressiga ombyten, felfria uppträdanden, ja allt är värt det i slutändan!
 
14-20 december
Kipinäs x-mas dance special. Även fast de vanliga lektionerna tar slut får jag fortsätta dansa också sista veckan innan jul då kipinä erbjuder massor av roliga lektioner under hela veckan!
 
19 december
JULLOV!!
 
21-22 december
Discodance muodostelma träningar. Förra helgen kom vi en bra hit på vägen med tävlingskoreografin till Disco FM, så ser fram emot nästa träning!
 
24 december
Julafton. Vem älskar inte julafton liksom? Man får umgås med familjen, upprätthålla traditioner och äta god mat. Förresten nån som har tips på vegansk julmat? har ingen aning om vad jag ska duka mitt julbord med... haha.
 
25 december
Typ bästa dagen på året. Man behöver inte göra nånting alls utan kan ligga i sängen hela dagen och äta choklad medan man läser en bok, det är oftast det jag brukar göra. 
 
31 december
Nyår!! Mer än så har jag inte att säga om saken eftersom jag inte har någon aning om vad jag ska göra då, men vi ska göra det till en rolig kväll!
 
 
 
 Anonym

Hur har det gått att vara vegan? Vad äter du för mat till vardags och i skolan?

Svar: Det har verkligen gått super! Är inte så jättenoga med allt men all mat jag lagar hemma är vegansk, blir det en chokladbit då och då så gör det inget för mig. I skolan äter jag vegansk mat och vi är flera som gör det, helt toppen att den möjligheten finns! Hemma lagar jag mycket med linser och bönor t.ex. soppor och såser. Falafel har jag alltid i frysen som reserv. Tänkte göra ett inlägg lite senare också om detta så håll utkik! :)
Fanny HURL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?