När huvudet är fullt av tankar
Publicerat den

Jag tänker alldeles för mycket på saker som jag inte borde tänka på och det gör mig galet frustrerad. Jag har tusen frågor som inte går att svara på och under en viss tidpunkt under vissa dagar ligger jag och grubblar på dessa saker. Som till exempel just nu. 

Ofta tänker jag på frågor som vad männskan egentligen gör på jorden och i hela universum för den delen eller vad framtiden kommer se ut som. Men för det mesta har jag bara huvudet fullt av tankar om mig själv och människorna runtomkring mig. 

Jag är en person med dåligt självförtroende. Jag har haft problem med mat, stress och självkänsla. Jag har mått så dåligt att jag inte klarat av att ta hand om mig själv. Jag har många gånger kommit på mig själv att tänka lågt om andra personer bara för att jag ska få känna mig lite bättre. Och ja hatar det. Jag vill vara en person som ser alla andra lika värda och inte dömer folk alltför hastigt. Jag vill vara en bra vän, flickvän, dotter och syster som också kan se sig själv med öppna ögon. 

Alla har dömande ögon på sig. De få som orkar läsa detta inlägg anser antagligen att jag vill ha uppmärksamhet, men vem vill inte det? Jag skriver detta inlägg för mig själv och ingen annan, jag bloggar för mig själv och ingen annan, möjligtivis för mina vänner som kan slänga ur sig "Du ha int blogga på två dagar!!" men många gånger märker jag att vissa saker som jag säger bra kan lämna osagda. Tänk på alla instagram bilder du laddar upp, nog känns det väl bättre att få många likes? Texten nedanför tycker jag sammanfattar mina tankar till punkt och pricka. Tagen från Essena Oneill'd blogg. 

Vad jag ville åstadkomma med detta inlägg är en bra fråga men det känns lättande att få ut mina tankar lite. Jag skulle säkert lika bra ha kunnat lämna detta inlägg opublicerat men jag hoppas att det är fler som kan känna igen sig och kanske inte känna sig så ensam med sina tankar. Nu är klockan aldeles för mycket och jag kommer antagligen att ångra att jag publicerade detta inlägg imorgon. Men gonatt mina läsare, puss och kram.  Erika

♡♡♡URL: http://eerikaceciliaa.blogg.se


Alma

åhh essena o'neill <3
men annars så edu ju bara mänsklig o sånt, de e bara o våga släppa taget lite och njuta mera av livet varje dag! wii vet int om this makes sense men shits i do not give okke braa puss hejdååå <3<3URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?