Kan inte sova
Publicerat den

 
Jag har vissa dagar då jag funderar på massor av saker aningen för mycket. Idag är en sån dag då jag tänker på hur mycket jag förändrats sedan förra vintern.
Då jag gick på ettan och hade aldeles för höga krav på mig själv både inom skolan, dansen och kroppsmässigt. Det är inte en period av mitt liv som jag är stolt över men jag är så himla stolt över var jag är idag. Istället för att bestraffa mig själv för dendär lilla chokladbiten jag åt så kan jag gladerligen njuta av den idag. Och istället för att vara missnöjd med ett vitsord kan jag istället prioritera vad jag vill satsa på. 
Det finns så mycket saker som är viktigare och idag värderar jag relationerna högst upp. Jag kan verkligen inte förstå hur min pojkvän orkade med mig genom den långa vintern då jag bara klagade över allt, var jämt på dåligt humör och ständigt ignorerade honom bara för att jag inte "hade lust" att prata. Det är så himla lätt att se vem som verkligen bryr sig om en och det är dom som är ens riktiga vänner. 
För tillfället befinner jag mig i en perfekt balans mellan skola, dans, vänner och pojkvän som jag hoppas att håller för den får mig verkligen att hålla ut. 
 
Så glöm aldrig vad som är viktigt för dig själv och håll fast vid det, för sist och slutligen är det det du vill leva för. 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?