school < health
Publicerat den

 
Förra veckan började jag tänka på om jag skulle läsa gymnasiet på fyra år och nu är jag helt säker på att jag ska göra det.
 
Varför? Det finns mycket jag vill hinna läsa under gymnasiet, 94 kurser rättare sagt och det hinner man inte på 3 år om man inte är någon superwomen. Jag vill också dansa mycket eftersom det är något jag tycker väldigt mycket om och mår bra av. Jag vill ha tid för dagar när man bara ligger i sängen, ser på serier och äter choklad för sådana dagar behöver jag. Jag vill njuta av att lära mig och inte stressa alltför mycket som jag gjort i år för det har jag mått väldigt dåligt över. 
 
Framförallt skulle det göra att jag skulle må bra. Stressa mindre, dansa mycket, lättare hålla en positiv attityd och tycka mera om skolan. Säkert kommer det att svida när jag ser alla andra från årskursen ta studenten men jag kommer knappast att ångra mitt val för jag känner att detta är bättre för min psykiska hälsa.
 
Jag ser så mycket positivt i det att ångesten för skolstarten efter sommaren känns mycket mindre nu. Det blir lättare att njuta av sommarlovet på så sätt också och det ska jag verkligen göra!
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?